Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Melding maken

Is er een container in de wijk stuk of vol? Is je container niet geleegd? Heb je problemen met de afvalpas?  Dat kun je melden bij Irado.

Meldingen over afval

Meldingen over afval in de openbare ruimte lossen we graag voor je op. Schriftelijke/digitale meldingen verwerken we op werkdagen tussen 8.00 – 16.30 uur.

Meldingen openbare ruimte

Heb je een melding, vraag of klacht over de openbare ruimte in Vlaardingen. Dit kun je melden bij de gemeente Vlaardingen. Bijvoorbeeld een stoeptegel, zwerfvuil, overhangend groen, een omvergereden paaltje, een mankement aan een speeltoestel, illegale dumpingen of andere soorten overlast en schade.

Dit kun je melden via de Buitenlijn van de gemeente Vlaardingen.

Contact:

website: Buitenlijn
telefoon: 010-248 4000

Je kunt ook een melding doen via de gratis app die je kunt downloaden op de website van BuitenBeter .Deze meldingen komen binnen bij de gemeenten en worden vervolgens doorgestuurd naar bijvoorbeeld Irado. Daardoor kan het langer duren voordat deze meldingen zijn opgelost.

Tip

Is je minicontainer niet geleegd? Maak hiervan een melding, en bied hem de dag na de reguliere inzameldag nogmaals aan. Wij komen hem dan alsnog legen.

Ik heb een vraag

Heb je een vraag over een specifieke container? Vermeld dan ook het containernummer. Dat helpt bij de behandeling van de melding.

Hoelang het duurt voor de melding wordt opgelost hangt af van het soort melding. Veel meldingen hebben een afhandelingstermijn van 3 werkdagen. Bij weersomstandigheden zoals extreme kou, sneeuw of storm, kan het langer duren voordat een melding is opgelost.

Bel dan 010-262 1000. Na 16.30 uur en in het weekend worden de telefonische meldingen automatisch doorgeschakeld naar de wachtdienst.

Voor overige meldingen, tips over je buurt of een compliment geven kun je contact opnemen met onze klantenservice.