Big Bag huren

Je kunt puin, bouw- en sloopafval niet gratis inleveren bij de milieustraat en we komen het ook niet gratis ophalen. Wel bieden we je een voordelige en zeer handige oplossing: de Big Bag en de Bouwcontainer. Deze opties zijn speciaal ontworpen om je afvalverwerking zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Je koopt de Big Bag bij de milieustraat van Irado in Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen. De Big Bags hebben een afmeting van 90 x 90 x 110 cm. Omdat de wanden van de Big Bags flexibel zijn is de capaciteit ongeveer 1m3 bij kleine stukken puin of ander materiaal. De Big Bags zijn veilig te gebruiken tot 1500KG.

irado big bag

Hoe werkt de Big Bag en wat zijn de kosten?

Er zijn twee soorten Big Bags:

Ga je een tuinterras vernieuwen? Dan kies je een Big Bag Steen voor al je oude tuintegels. Lees hier wat je kunt aanbieden in de Big Bag Steen.

Kosten: € 109,73 incl. BTW en ophalen). Je kunt uitsluitend met pinpas betalen. Je koopt de Big Bag bij de milieustraat van Irado in Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen.

Ga je oude keukenkastjes slopen? Dan kies je een Big Bag Alles. Lees hier wat je kunt aanbieden in de Big Bag Alles.

Kosten: € 190,58 (incl. BTW en ophalen). Je kunt uitsluitend met pinpas betalen. Je koopt de Big Bag bij de milieustraat van Irado in Capelle aan den IJssel, Schiedam en Vlaardingen.

Is de Big Bag vol?

Meld de Big Bag hier aan en we halen hem binnen 3 werkdagen op. Plaats de Big Bag op de stoep langs de kant van de weg, bereikbaar voor de kraanarm van ons inzamelvoertuig, zodat we hem makkelijk kunnen meenemen. Het ophalen van de Big Bag is inbegrepen in de aanschafprijs.