Irado app

Een handige Irado Afvalapp voor het maken van een grofvuilafspraak en het raadplegen van inzameldata van jouw afval en nog veel meer!

Hoe maak ik gemakkelijk een grofvuilafspraak? Wanneer wordt mijn kliko geleegd? En waar staat de dichtstbijzijnde verzamelcontainer? Via de Irado app is deze informatie ook altijd beschikbaar via smartphone en tablet.

Handig en overzichtelijk

Op de Irado app log je eenmalig in met je postcode en huisnummer. Vervolgens verschijnt een overzicht met dagen waarop je afvalcontainer wordt geleegd met de mogelijkheid er ook een reminder voor in te stellen. Via de Irado app kun je tevens gemakkelijk een grofvuilafspraak maken en het overzicht van Afval Apart Punten raadplegen en er naar toe navigeren. De Irado app heeft ook handige informatie over de verschillende afvalstromen en de openingstijden van de milieustraat. Via de Irado app is ook de Buiten Beter app te downloaden en de afvalscheidingswijzer van Milieucentraal te raadplegen.

App downloaden

De app is beschikbaar voor iOS en Android. Je vindt de app in iTunes (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op Irado.