menu

Maatregelen tegen corona: Om bezoek aan de milieustraat te verminderen is in overleg met de gemeenten besloten dat op de milieustraat in Capelle aan den IJssel de aanhanger voorlopig niet meer wordt uitgeleend. De aanhangwagens op de milieustraten in Schiedam en Vlaardingen worden beperkt uitgeleend. U kunt uitsluitend online reserveren.

 

Aanhanger reserveren

Irado stelt gratis aanhangers ter beschikking voor het wegbrengen van grofvuil naar de milieustraat. Inwoners van Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel kunnen gratis een aanhanger  van Irado lenen via de milieustraat in hun gemeente. U kunt uitsluitend vooraf online reserveren.

De aanhangwagens zijn uitsluitend beschikbaar voor het brengen van grof huishoudelijk (tuin)afval. Het vervoeren van los zand, grond, grasplaggen, gipsplaten, puin en ander steenachtig materiaal is niet toegestaan. Raadpleeg hiervoor onze voorwaarden. Na het doorlopen van alle stappen van de reservering ontvangt u automatisch via e-mail een bevestiging met reserveringsnummer.

Gemeente
Type
Dag en tijd
Overzicht
Voer uw eigen postcode en huisnummer in

*Alle velden zijn verplicht

Postcode:*
Huisnummer:*