Wat doe ik met mijn puin, bouw- en sloopafval?

Bent u aan het verbouwen en heeft u puin, bouw- en sloopafval? Huur een Big Bag bij Irado!

Puin, bouw- en sloopafval zijn zwaar en lastig te vervoeren. En u kunt het niet gratis aanbieden bij de milieustraat van Irado. Voorkom onnodig sjouwen en gebruik onze Big Bag!

Wat is puin, bouw- en sloopafval?

Bouw- en sloopafval bestaat voornamelijk uit steenachtige materialen (puin), hout, metaal en kunststof. Denk aan bakstenen, kozijnen, vloerdelen en oude keukenkastjes.

Wat doe ik met mijn puin, bouw- en sloopafval?

Puin, bouw- en sloopafval kunt u niet gratis inleveren bij de milieustraat en we komen het ook niet gratis ophalen. Wel bieden we u een voordelige en zeer handige oplossing: de Big Bag.

Hoe werkt de Big Bag?

Er zijn twee soorten Big Bags:

  • Big Bag Steen – alleen geschikt voor schoon puin (€ 68,- incl. BTW en ophalen)
  • Big Bag Alles – voor al uw bouw- en sloopafval (€ 121,55 incl. BTW en ophalen)

U koopt de Big Bag bij de milieustraat van Irado.  De Big Bags hebben een inhoud van 1 m3. Gaat u uw tuinterras vernieuwen? Dan koopt u een Big Bag Steen voor al uw oude tuintegels. Gaat u uw oude keukenkastjes slopen? Dan kiest u een Big Bag Alles.

Is de Big Bag vol?

Bel onze Klantenservice op 010-262 1000 en we halen uw Big Bag binnen 3 werkdagen op. Plaats de Big Bag op de stoep langs de kant van de weg, zodat we hem makkelijk kunnen meenemen. Het ophalen van de Big Bag is inbegrepen in de aanschafprijs. De Irado Big Bags kunnen alleen opgehaald worden binnen het Irado werkgebied (Schiedam, Vlaardingen).

Ik heb nog vragen

Heeft u nog vragen over het aanbieden van puin, bouw- of sloopafval of over het gebruik van de Big Bag? Neem dan contact op met onze Klantenservice.

Big Bag 1m3 – 100 x 100 x 100 cm (lxbxh)

Ik woon in Capelle aan den IJssel

U kunt puin brengen bij de milieustraat. Dit kost € 50,00 per kubieke meter. Ophalen van bouw- en sloopafval en schoon puin kost € 50,00 per rit en per kubieke meter.

Ik woon in Schiedam

U koopt de Big Bag bij de milieustraat van Irado, of bij ijzerwarenhandel Engering en Flexruimers (Hoogstraat 157A) in Schiedam.