menu

Waar breng ik mijn oud papier in Capelle?

In Capelle vindt u verschillende inzamelpunten voor oud papier. En in sommige wijken haalt Irado oud papier op aan huis.

In Capelle heeft u verschillende mogelijkheden om uw oud papier gescheiden aan te bieden. Er zijn meerdere milieuparken en inzamelpunten bij scholen, kerken of verenigingen. De opbrengst van het oud papier komt dan ten goede aan deze scholen, kerken of verenigingen. Sommige huishoudens hebben een eigen minicontainer voor oud papier.

Waar kan ik mijn oud papier brengen?

Raadpleeg het overzicht van papiercontainers in de milieuparken voor de dichtstbijzijnde container in uw buurt. Natuurlijk kunt u ook altijd met uw oud papier terecht bij de milieustraat aan de Groenedijk 12.

Wanneer wordt de minicontainer voor oud papier geleegd?

Heeft u een minicontainer voor oud papier? Deze container wordt eens in de vier weken altijd op woensdag geleegd. Bekijk de exacte ophaaldagen in de afvalkalender. Bied de container voor 7.30 uur op de ophaaldag aan de straat of aanbiedplaats aan. Wilt u een minicontainer voor oud papier aanvragen? Bel onze Klantenservice op 010-262 1000.