menu

Waar breng ik mijn oud papier in Vlaardingen?

In Vlaardingen vindt u verschillende inzamelpunten voor oud papier. En in een aantal wijken haalt Irado oud papier ook op aan huis.

In Vlaardingen heeft u verschillende mogelijkheden om uw oud papier gescheiden aan te bieden. Er zijn verschillende Afval Apart Punten en sommige huishoudens hebben een eigen grijze minicontainer met blauw deksel voor oud papier. Ook kunt u papier brengen naar permanente en tijdelijke papiercontainers bij scholen en kerken.

Wanneer wordt de grijze minicontainer met blauwe deksel voor oud papier geleegd?

Beschikt u over een grijze minicontainer met blauwe deksel voor oud papier? Deze container wordt altijd op donderdag geleegd. Bekijk de exacte ophaaldagen in de afvalkalender. Bied de container voor 7.30 uur op de ophaaldag aan de straat of aanbiedplaats aan. Wilt u een minicontainer voor oud papier aanvragen? Bel onze Klantenservice op 010-262 1000.

Waar kan ik mijn oud papier brengen?

Verschillende scholen en verenigingen hebben tijdelijke containers voor oud papier staan waarin u uw oud papier kwijt kunt. Elke laatste week van de maand verschijnt een overzicht in Groot Vlaardingen.

Ook staan er bij diverse verenigingen permanente containers voor oud papier:

  • D.V.O.’32 Voetbalvereniging, Sportpark Zuidbuurt, Marathonweg
  • S.C. Vlaardingen Holy Honkbal, Sportcomplex SC Holy, Zwaluwenlaan
  • CWO Voetbalvereniging, Container op parkeerplaatsen aan de Kethelweg (nabij hotel Campanile)
  • V.F.C. Voetbalvereniging, Sportcomplex VFC, Sportlaan 130
  • Zwaluwen voetbalvereniging, Zwaluwenlaan 500
  • Scouting Allart van Heemstede groep, Lemsterlandhoeve 70
  • S.C. Twist – Westwijk, Claudius Civilislaan

Welk inzamelpunt is voor mij het dichtste bij?

Raadpleeg het overzicht van Afval Apart Punten voor de dichtstbijzijnde papiercontainer in uw buurt. Natuurlijk kunt u ook altijd met uw oud papier terecht bij het milieustraat aan de Kreekweg 76.