Kringloopwinkel Het Goed nu ook een winkel in Capelle

Kringloopwinkelketen Het Goed Rijnmond BV heeft de voormalige kringloopwinkel van CapelleWerkt aan de Kanaalweg 49 overgenomen. Vanaf 1 juni 2021 heeft Het Goed alle kringloopactiviteiten overgenomen. De huidige medewerkers blijven werkzaam bij de kringloopwinkel, en zijn nu in dienst bij Het Goed.

Het Goed zet zich in voor hergebruik van materialen door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Alle gebruikte spullen die dagelijks bij de kringloopwarenhuizen binnenkomen, worden zorgvuldig gesorteerd. Het gaat om producten als kleding, dekens, schoenen, huisraad, meubels, fietsen, speelgoed, boeken en elektronica.

Naast hergebruik van gebruikte spullen biedt Het Goed passend werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In de kringloopwarenhuizen van Het Goed kunnen zij op een laagdrempelige manier weer ervaring opdoen. Zij hebben hierdoor een grotere kans om een baan te vinden bij een regulier bedrijf.

Kringloopwinkel Het Goed in Capelle is gevestigd aan de Kanaalweg 49. Je kunt er winkelen en ook je ongebruikte spullen inleveren voor de verkoop. Zijn de spullen te groot om zelf te vervoeren? Dan kun je ook een ophaalafspraak maken. Het Goed komt de spullen dan bij je ophalen.

Hergebruik van gebruikte materialen en mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans bieden op passend werk, zijn thema’s waar Irado zich sterk voor maakt. Irado is dan ook voor 50% eigenaar van de kringloopwinkels in Schiedam, Vlaardingen en nu dus ook in Capelle. Het Goed Rijnmond BV is onderdeel van de landelijke keten van kringloopwarenhuizen van Het Goed met in totaal 28 kringloopwinkels en 5 textielsorteercentra door heel Nederland.