Hoge temperaturen: aangepaste openings- en werktijden bij Irado

De weerdeskundigen verwachten eind deze week weer hoge temperaturen. Daarom heeft Irado besloten de risico’s die deze hitte (vooral ‘s middags) met zich meebrengt voor de medewerkers zoveel mogelijk te beperken. Van donderdag 11 augustus tot en met zaterdag 13 augustus zijn de werktijden aangepast en openen en sluiten de milieustraten eerder.

Met deze maatregelen willen we oververhitting en uitdroging bij onze medewerkers voorkomen, maar wel de dienstverlening naar inwoners op peil houden.

Maatregelen van 11 – 13 augustus:

  • Alle milieustraten zijn geopend van 07.00 uur tot 13.00 uur. Kom op tijd want om 13.00 uur sluiten de hekken.
  • De inzameling van huishoudelijk afval start vroeger: vanaf 6.30 uur. Zet op je vaste ophaaldag de kliko/minicontainer of rolcontainer om uiterlijk half 7 aan de straat.
  • Ook de grofvuilinzameling start vanaf 6.30 uur. Zet ook deze spullen al vroeg aan de straat.
  • De medewerkers die het groen onderhouden en de reiniging in de gemeente verzorgen starten ook vroeg en werken vanaf half 7.

Let op!

Let op: het legen van kliko’s/minicontainers, rolcontainers en ondergrondse containers en het ophalen van grofvuil start uiterlijk om 6.30 uur.

Zet je container voor 6.30 uur aan de straat.

Onze medewerkers werken deze dagen uiterlijk tot circa 13.00 uur. Andere maatregelen voor onze medewerkers zijn het verstrekken van drinkwater, ijs en zoute chips om het vocht- en zoutgehalte op peil te houden. En met de aanpaste werktijden kunnen onze medewerkers op tijd verkoeling zoeken. De klantenservice is zoals gebruikelijk van 8.00 tot 16.30 uur bereikbaar.

Houd onze social media en deze website in de gaten voor het laatste nieuws.