Win mooie prijzen door je niet-verkochte vrijmarktspullen in te leveren!

Op Koningsdag, 27 april 2024 is het weer zover: de Schiedamse vrijmarkt in Kethel. Honderden kinderen zullen weer tweedehands spulletjes verkopen, maar wat doe je met de niet-verkochte items? Geen zorgen! Irado heeft speciale grofvuilcontainers geplaatst op de vrijmarktlocatie aan Hof van Spaland. Als je je niet-verkochte spullen in een van deze containers gooit, ontvang je een kanskaart van Irado. Deze kaart geeft Schiedamse kinderen t/m 16 jaar kans op mooie prijzen.

Opgeruimd staat netjes én je maakt kans op mooie prijzen! De speciale containers zijn op Koningsdag te vinden op de parkeerplaats achter Hof van Spaland en staan er alleen op de vrijmarktlocatie in Kethel. Je kunt je spullen gescheiden inleveren in de containers voor papier, textiel, kleine elektrische apparaten en restafval. Irado-medewerkers zorgen ervoor dat alle spullen netjes worden ingezameld en gerecycled, zodat het als grondstof kan worden gebruikt voor nieuwe producten.

Dus, als je na de Koningsdagvrijmarkt in Kethel op zoek bent naar een manier om je niet-verkochte spullen op te ruimen en kans te maken op mooie prijzen, lever ze dan ter plekke in bij de speciale grofvuilcontainers van Irado tussen 13.00 en 17.00 uur! Vergeet niet dat je de kanskaart tot uiterlijk woensdag 22 mei 2024 kunt opsturen naar Irado om kans te maken op de prijzen (je hebt hier geen postzegel voor nodig). Samen houden we Schiedam schoon en winnen we mooie prijzen!