Team Zero zamelt ook op zaterdag bedrijfsafval in

Vanaf nu zamelt Team Zero van Irado ook op zaterdag bedrijfsafval in. Daarmee helpen we ook onze horeca-klanten om op zaterdag van hun bedrijfsafval af te komen.  ‘On demand’,  wanneer bij de ondernemer de behoefte er is.

Onder de naam Team Zero halen we dagelijks bedrijfsafval op bij een groot aantal ondernemers in Schiedam-Centrum en andere winkelgebieden. Dat doen we met een compact, elektrisch inzamelvoertuig. Door deze nieuwe manier van inzamelen kunnen ondernemers iedere dag, van bedrijfsafval in kleine hanteerbare volumes bij ons aanbieden.

0% uitstoot, samen voor 0% restafval

De komst van het elektrische voertuig sluit aan bij onze ambitie om emissievrij, dus zonder CO2-uitstoot, afval in te zamelen. Met het scheiden van bedrijfsafval voorkomen we bovendien dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Zo werken we gezamenlijk toe naar 0% restafval en ondernemingen wordt afvalvrij. En dát is uiteraard goed voor het milieu!

Veiliger en schoner

Deze wijze van afval inzamelen is niet alleen veel duurzamer en flexibeler, maar biedt ook andere voordelen. Er rijden alleen nog maar lichte elektrische voertuigen door de winkelgebieden om het bedrijfsafval in te zamelen. En we halen het afval bij onze klanten  binnen op. Zodat er geen afval meer op straat staat wat een schoner straatbeeld oplevert en waarmee we zwerfafval voorkomen.

Meer weten over Team Zero: lees verder of neem contact met ons op.