Team Zero: duurzaam, veilig en schoon bedrijfsafval inzamelen

Met Team Zero zamelt Irado op een unieke manier je bedrijfsafval in: duurzamer, veiliger, schoner en met een grote flexibiliteit voor jou als ondernemer. En dat tegen een aantrekkelijk tarief.

Team Zero teamafbeelding

Van maandag t/m zaterdag rijdt Irado met een compact, elektrisch voertuig van Team Zero door het winkelgebied om gescheiden bedrijfsafval in te zamelen. Dat betekent dat je iedere dag de mogelijkheid hebt om je afvalstromen in hanteerbare volumes bij ons aan te bieden. ‘On demand’ dus, wanneer bij jou de behoefte er is.

Hoe werkt het?

Om je bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij je de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Wil je het laten ophalen, dan kun je eenvoudig (uiterlijk vóór 22.00 uur ‘s avonds) een ophaalafspraak inplannen. ‘s Ochtends zet je het gescheiden bedrijfsafval binnen bij de voordeur voor 9.00 uur klaar; onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur binnen ophalen.

Deze wijze van afval inzamelen is niet alleen veel duurzamer en flexibeler, maar biedt ook andere voordelen. Zo is het compacte, elektrische inzamelvoertuig verkeersveiliger dan een grote vuilniswagen. Bovendien behoren de rolcontainer en de kliko tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Het gebruik van een elektrische inzamelvoertuig sluit aan bij onze ambitie om emissievrij, dus zonder CO2-uitstoot, afval in te zamelen. Met het scheiden van uw bedrijfsafval voorkomen we bovendien dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Zo werken we gezamenlijk toe naar 0% restafval en wordt uw onderneming wordt afvalvrij. En dát is uiteraard goed voor het milieu!

Uw voordelen
 • 100% gemak: 5 dagen per week mogelijk
 • 100% elektrisch, dus 0% uitstoot: schonere lucht
 • Naar 0% restafval: je bedrijf afvalvrij
 • Geen grote rolcontainer, maar kleine, hanteerbare inzamelmiddelen
 • Veiliger winkelgebied met minder grote vuilniswagens
 • Binnen het huidige contract, zonder extra kosten
 • Persoonlijk advies op maat van Team Zero

Team Zero iconen

Contact?

Wil je meer weten over Team Zero van Irado? Of heb je vragen over het inzamelen van uw bedrijfsafval, duurzaam ondernemen of afvalvrij bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via dit formulier.

Veelgestelde vragen

Uw gescheiden ingezamelde afvalstromen kunt u schoon en netjes bewaren. Irado kan u helpen aan een geschikt opslagmiddel. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Neem contact met ons op:

contactformulier

 klantrelaties@irado.nl

  010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden u gratis verstrekt.

Team Zero wat hoort waar?

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Dan neemt een van onze adviseurs contact met u op om dit met u te bespreken.

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt u de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. U kunt de afvalsoorten uit uw contract dus dagelijks aanbieden er is geen vast ophaaldag meer per afvalsoort.

Maakt u hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij u langs kunnen komen. Zet u de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om uw bedrijfsafval op te halen.

Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heeft u uw bedrijf buiten dit gebied en bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

Dat kan via dit contactformulier.

Op dit moment is Team Zero uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden.

Bent u klant in het winkelgebied van Schiedam Centrum, dan heeft u inmiddels informatie ontvangen.

 1. Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). U heeft geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
 2. Wilt u het de volgende dag laten ophalen, dan kunt u eenvoudig een ophaalafspraak maken.
 3. ‘s Ochtends zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
 4. onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Team Zero hoe werkt het2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de diensten van Team Zero van Irado. Op dit moment is Team Zero nog uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons,onze kinderen en kleinkinderen.

Afhankelijk van uw contract met Irado ontvangt u per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen bij uw op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar:

Team Zero wat hoort waar?

 

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.