Team Zero: duurzaam, veilig en schoon bedrijfsafval inzamelen

Bij Irado staat Team Zero voor je klaar om je bedrijfsafval op een manier in te zamelen die je nergens anders vindt. Wij begrijpen hoe belangrijk duurzaamheid, veiligheid, en netheid zijn voor jouw onderneming. Daarom zetten wij ons in voor een aanpak die niet alleen milieubewust is, maar ook past bij jouw bedrijfsspecifieke behoeften.

Bij Team Zero draait alles om flexibiliteit. Of je nu een klein bedrijf runt of aan het hoofd staat van een grote onderneming, wij hebben de oplossing die past bij jouw schema en afvalverwerkingsbehoeften. We bieden verschillende inzamelmogelijkheden aan, zodat je altijd kunt kiezen voor de optie die het beste bij je past.

Team Zero duurzame afvalinzameling

Van maandag t/m zaterdag rijdt Irado met een compact, elektrisch voertuig van Team Zero door het winkelgebied om gescheiden bedrijfsafval in te zamelen. Dat betekent dat je iedere dag de mogelijkheid hebt om je afvalstromen in hanteerbare volumes bij ons aan te bieden. ‘On demand’ dus, wanneer bij jou de behoefte er is.

Hoe werkt het?

Om je bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij je de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Wil je het laten ophalen, dan kun je eenvoudig (uiterlijk vóór 21.00 uur ‘s avonds) een ophaalafspraak inplannen. ‘s Ochtends zet je het gescheiden bedrijfsafval binnen bij de voordeur voor 9.00 uur klaar; onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur binnen ophalen.

Hoe werkt team zero van Irado?

Deze wijze van afval inzamelen is niet alleen veel duurzamer en flexibeler, maar biedt ook andere voordelen. Zo is het compacte, elektrische inzamelvoertuig verkeersveiliger dan een grote vuilniswagen. Bovendien behoren de rolcontainer en de kliko tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Het gebruik van een elektrische inzamelvoertuig sluit aan bij onze ambitie om emissievrij, dus zonder CO2-uitstoot, afval in te zamelen. Met het scheiden van uw bedrijfsafval voorkomen we bovendien dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Zo werken we gezamenlijk toe naar 0% restafval en wordt uw onderneming wordt afvalvrij. En dát is uiteraard goed voor het milieu!

Uw voordelen
 • 100% gemak: 5 dagen per week mogelijk
 • 100% elektrisch, dus 0% uitstoot: schonere lucht
 • Naar 0% restafval: je bedrijf afvalvrij
 • Geen grote rolcontainer, maar kleine, hanteerbare inzamelmiddelen
 • Veiliger winkelgebied met minder grote vuilniswagens
 • Binnen het huidige contract, zonder extra kosten
 • Persoonlijk advies op maat van Team Zero

Voordelen van het ophalen van bedrijfsafval door Irado

Contact?

Wil je meer weten over Team Zero van Irado? Of heb je vragen over het inzamelen van uw bedrijfsafval, duurzaam ondernemen of afvalvrij bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via dit formulier.

Afval ophaalservice on demand en elektrisch

Veelgestelde vragen

Gescheiden ingezamelde afvalstromen kun je schoon en netjes bewaren. Irado kan je helpen aan een geschikt opslagmiddel. Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Neem contact met ons op:

contactformulier

 klantrelaties@irado.nl

  010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat je voortaan bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Om bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij je de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden gratis verstrekt.

Team Zero wat hoort waar?

Hoeveel je kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat je meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst, dan neemt een van onze adviseurs contact met je op om dit te bespreken.

Hoeveel je kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat je minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst, neem dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. In Schiedam en Vlaardingen zelfs op zaterdag. Je kunt de afvalsoorten uit het contract dus dagelijks aanbieden er is geen vaste ophaaldag meer per afvalsoort.

Maak hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij je langs kunnen komen. Zet de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om het bedrijfsafval op te halen.

Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heb je een bedrijf buiten dit gebied en ben je geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

Dat kan via dit contactformulier.

 

 1. Om bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Je hebt geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
 2. Wil je het de volgende dag laten ophalen, dan kun je eenvoudig een ophaalafspraak maken.
 3. ‘s Ochtends zet je het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
 4. Onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Team Zero hoe werkt het2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons en onze kinderen en kleinkinderen.

Afhankelijk van het contract met Irado ontvang je per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar:

Team Zero wat hoort waar?

 

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado je met voorkomen, scheiden en hergebruiken van bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en je een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijg je makkelijk, snel, voordelig en duurzaam je afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.

 

mkb partner