Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Aanhanger reserveren

Irado stelt gratis aanhangers ter beschikking voor het wegbrengen van grofvuil naar de milieustraat. Inwoners van Vlaardingen kunnen gratis de aanhanger van Irado lenen via de milieustraat. Je kunt uitsluitend vooraf online reserveren.

Na het doorlopen van alle stappen van de reservering ontvang je automatisch via e-mail een bevestiging met reserveringsnummer.

Let op!

De aanhangwagens zijn uitsluitend beschikbaar voor het brengen van huisraad en snoeitakken. Het vervoeren van boomstronken, los zand en tuinaarde, grond, grasplaggen, bouw- en sloopmateriaal, gipsplaten, puin en ander steenachtig materiaal is niet toegestaan. Raadpleeg hiervoor onze voorwaarden.

Gemeente
Type
Dag en tijd
Overzicht
Finish
Voer uw eigen postcode en huisnummer in

*Alle velden zijn verplicht

Postcode:*
Huisnummer:*

De Irado aanhangwagens met een maximale massa (lediggewicht + laadvermogen) tot 750 kg kun je met een rijbewijs B rijden.

Voor het rijden onze aanhangers heb je een witte kentekenplaat van het trekkend voertuig nodig voor op de aanhangwagen. Dit is bij wet verplicht. De witte kentekenplaat is bestemd voor aanhangwagens t/m 750 kilo. Je dient zelf zorg te dragen voor deze kentekenplaat.

Bij een open aanhangwagen is het wettelijk verplicht om de lading af te dekken tijdens het rijden. Deze maatregel is ingevoerd om de veiligheid op de weg te verhogen. De bekeuringen kunnen hoog zijn. Je krijgt het afdekzeil bij het afhalen bijgeleverd. Het gebruik van het afdekzeil is gratis.

Om de aanhangwagen aan je auto te koppelen doorloop je de volgende stappen:

  1. Breng de aanhangwagen naar de auto.
  2. Bevestig de koppeling correct aan de trekhaak.
  3. Haal de handrem er af (druk de handrem omlaag)
  4. Draai het neuswiel omhoog.
  5. Bevestig correct de hulpkoppeling.
  6. Sluit de stroomkabel aan.
  7. Plaats je kentekenplaat.
  8. Je kunt vertrekken.