Ik wil aan de slag bij Irado

Bij Irado werken we met een toegewijd team van 300 medewerkers die zich elke dag inzetten voor een schone, gezonde en duurzame leefomgeving. Ben jij gepassioneerd over het milieu en klaar om een verschil te maken? Dan is werken bij Irado misschien wel dé kans voor jou!

Hecht je veel waarde aan een schone leefomgeving, duurzaamheid en ben je overtuigd van het nut van effectieve afvalinzameling en afvalscheiding? En hou je van aanpakken, ben je resultaatgericht, klantgericht en toon je initiatief in je werk? Dan is Irado misschien wel op zoek naar jou.

Wat voor organisatie is Irado?

Irado is dé regionale specialist op het gebied van afvalbeheer, groenonderhoud- en aanleg, reiniging, specialistische reiniging en plaagdierbeheersing. Er werken zo’n 300 mensen verdeeld over de sectoren afval, uitvoering beheer openbare ruimte en diensten. Daarnaast wordt ons bedrijf ondersteund door facilitaire diensten zoals het bedrijfsbureau, de financiële administratie, klantrelaties, communicatie en beleidsadvies, strategische verkoop & ondersteuning en personeel & organisatie.

Onze bedrijfscultuur is het beste te omschrijven als no-nonsense, mouwen opstropen en schouders eronder. Onze klanten zijn zeer direct maar ook zeer loyaal.

Welke vacatures zijn er?

Deel jij onze passie voor onze huiskamer, wil jij ook je handen uit de mouwen steken en zo bijdragen een een schone en fijne leefomgeving? Solliciteer dan op een van onze vacatures.

Tip

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste vacaturenieuws van Irado?

Volg dan de Werken bij Irado-pagina’s op Facebook en Instagram!

 

Kan ik ook stagelopen of afstuderen bij Irado?

Bij Irado staan we altijd open voor stagiaires en afstudeerders. Wij zijn een erkend leerbedrijf van SBB. Je kunt bij ons terecht voor opdrachten op mbo-, hbo- en wo-niveau. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn, vul dan het stage-/afstudeerformulier in. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.