Container huren

Heb je een evenement op de planning, een grote bedrijfsverbouwing, of staat je kantoormeubilair in de weg? Geen zorgen, bij Irado bieden we je een gemakkelijke en efficiënte oplossing met onze containerverhuur. Ons doel is om jouw afvalbeheer zo probleemloos mogelijk te maken.

Kies uit een breed scala aan containers, perfect afgestemd op de specifieke afvalsoort en het volume dat je nodig hebt. Of je nu een kleine container zoekt voor een bescheiden evenement of een grote afvalcontainer voor een omvangrijke verbouwing, wij hebben precies wat je nodig hebt. Ons team helpt je graag met het kiezen van de juiste container, zodat je verzekerd bent van de meest effectieve afvaloplossing.

Bovendien staan we bekend om onze snelle en betrouwbare service. Wanneer je een container bij ons huurt, zorgen wij ervoor dat deze snel op jouw locatie wordt geleverd. En dat is niet alles: onze tarieven zijn zeer concurrerend. We begrijpen dat kosten een belangrijke overweging zijn, dus bieden we onze containers aan tegen zeer voordelige voorwaarden.

Heb je een container nodig voor een evenement, bedrijfsafval, verbouwing, of kantoormeubilair dat in de weg staat? Irado regelt het. Een grote of kleine container, van kunststof of metaal: er is altijd een container beschikbaar die past bij elk soort afval en hoeveelheid.

Hoe huur ik een container?

Wil je een van onze containers huren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen de containers bijvoorbeeld volledig bestikkeren in elke gewenste huisstijl. Bij de keuze voor een container houden we altijd rekening met de wettelijke verplichtingen voor het gescheiden inzamelen van afvalstoffen en voldoen we aan alle milieueisen.

Welke container heb ik nodig?

Weet je niet precies hoe groot je container moet zijn? Gebruik dan de handige rekenhulp. Liever persoonlijk advies? Neem dan contact op met een van onze adviseurs.

Kijk hier voor de afmetingen van de beschikbare containers:

Volume Lengte Breedte Hoogte Soort bouwafval Bedrag excl. BTW
4 m3 220 cm 135 cm 100 cm Puin € 251,24
4 m3 220 cm 135 cm 100 cm Bouw- en sloopafval € 318,18
6 m3 350 cm 170 cm 125 cm Puin € 276,86
6 m3 350 cm 170 cm 125 cm Bouw- en sloopafval € 429,75
10 m3 360 cm 174 cm 175 cm Bouw- en sloopafval € 456,20
inclusief ophalen

Rekenhulp:

Soorten containers

Irado gebruikt verschillende containers voor het afvoeren van je bedrijfsafval.

Minicontainers zijn er in verschillende maten, van 140 – 240 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze twee wielen hebben. Irado gebruikt minicontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.

Rolcontainers zijn er in verschillende maten, van 400 – 2400 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze vier wielen hebben. Elke afvalsoort heeft zijn eigen trendy kleur. Irado gebruikt rolcontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.

Afzetcontainers zijn er met verschillende afmetingen, van 4 tot 42 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval zoals (ver)bouwafval en grote pallets. Irado gebruikt afzetcontainers voor de inzameling van restafval, bouw- en sloopafval, papier en karton, schroot, hout, puin en groenafval.

Perscontainers zijn er in verschillende maten, van 10 tot 25 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval die comprimeerbaar zijn. Afhankelijk van het soort afval, kan je afvalvolume tot vijf keer kleiner worden. Irado zet perscontainers vooral in bij productiebedrijven (restafval en folie), groothandelsbedrijven (karton en folie), verzorgingstehuizen (restafval) en recreatie- en evenementenbedrijven (restafval).

Een ondergrondse container bevindt zich onder het maaiveld.  Alleen de inwerpzuil is bovengronds en zichtbaar.

De Big Bag heeft een inhoud van 1 m3. Er zijn twee soorten Big Bags: Big Bag Steen – alleen geschikt voor schoon puin en de Big Bag Alles – voor al uw bouw- en sloopafval.

Ik wil meer informatie

Heb je vragen over het huren van een container? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.