Container huren

Bij Irado huurt u eenvoudig containers voor uw evenement, bedrijfsafval, verbouwing, of kantoormeubilair dat in de weg staat. U krijgt altijd een container die past bij de gewenste afvalsoort en volume. U ontvangt snel de container tegen zeer voordelige voorwaarden.

Heeft u een container nodig voor een evenement, bedrijfsafval, verbouwing, of kantoormeubilair dat in de weg staat? Irado regelt het. Een grote of kleine container, van kunststof of metaal: er is altijd een container beschikbaar die past bij elk soort afval en hoeveelheid.

Hoe huur ik een container?

Wilt u een van onze containers huren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen de containers bijvoorbeeld volledig bestikkeren in elke gewenste huisstijl. Bij de keuze voor een container houden we altijd rekening met de wettelijke verplichtingen voor het gescheiden inzamelen van afvalstoffen en voldoen we aan alle milieueisen.

Soorten containers

Irado gebruikt verschillende containers voor het afvoeren van uw bedrijfsafval.

Minicontainers zijn er in verschillende maten, van 140 – 240 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze twee wielen hebben. Irado gebruikt minicontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.

Rolcontainers zijn er in verschillende maten, van 400 – 2400 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze vier wielen hebben. Elke afvalsoort heeft zijn eigen trendy kleur. Irado gebruikt rolcontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.

Afzetcontainers zijn er met verschillende afmetingen, van 4 tot 42 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval zoals (ver)bouwafval en grote pallets. Irado gebruikt afzetcontainers voor de inzameling van restafval, bouw- en sloopafval, papier en karton, schroot, hout, puin en groenafval.

Perscontainers zijn er in verschillende maten, van 10 tot 25 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval die comprimeerbaar zijn. Afhankelijk van het soort afval, kan uw afvalvolume tot vijf keer kleiner worden. Irado zet perscontainers vooral in bij productiebedrijven (restafval en folie), groothandelsbedrijven (karton en folie), verzorgingstehuizen (restafval) en recreatie- en evenementenbedrijven (restafval).

Een ondergrondse container bevindt zich onder het maaiveld.  Alleen de inwerpzuil is bovengronds en zichtbaar.

De Big Bag heeft een inhoud van 1 m3. Er zijn twee soorten Big Bags: Big Bag Steen – alleen geschikt voor schoon puin en de Big Bag Alles – voor al uw bouw- en sloopafval.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over het huren van een container? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.