menu

Kan ik bij Irado een container huren?

Bij Irado huurt u eenvoudig containers voor uw evenement, bedrijfsafval, verbouwing of kantoormeubilair dat in de weg staat. U krijgt altijd een container die past bij uw afvalsoort en volume. U ontvangt snel uw container tegen zeer voordelige voorwaarden.

Heeft u een container nodig voor uw evenement, bedrijfsafval, verbouwing of kantoormeubilair dat in de weg staat? Irado regelt het voor u. Een grote of kleine container, van kunststof of metaal: u krijgt altijd een container die past bij uw afvalsoort en volume.

Container nodig? Direct offerte aanvragen »

Wat voor containers kan ik huren bij Irado?

Irado gebruikt verschillende containers voor het afvoeren van uw bedrijfsafval.

 • Minicontainers
  Minicontainers zijn er in verschillende maten, van 140 – 240 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze twee wielen hebben. Irado gebruikt minicontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.
 • Rolcontainers
  Rolcontainers zijn er in verschillende maten, van 400 – 2400 liter. Ze zijn makkelijk verplaatsbaar doordat ze vier wielen hebben. Elke afvalsoort heeft zijn eigen trendy kleur. Irado gebruikt rolcontainers voor restafval, papier en karton, glas, en gft/Swill.
 • Afzetcontainers
  Afzetcontainers zijn er met verschillende afmetingen, van 4 tot 42 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval zoals (ver)bouwafval en grote pallets. Irado gebruikt afzetcontainers voor de inzameling van restafval, bouw- en sloopafval, papier en karton, schroot, hout, puin en groenafval.
 • Perscontainers
  Perscontainers zijn er in verschillende maten, van 10 tot 25 m3. Ze zijn vooral geschikt voor grote hoeveelheden afval die comprimeerbaar zijn. Afhankelijk van het soort afval, kan uw afvalvolume tot vijf keer kleiner worden. Irado zet perscontainers vooral in bij productiebedrijven (restafval en folie), groothandelsbedrijven (karton en folie), verzorgingstehuizen (restafval) en recreatie- en evenementenbedrijven (restafval).
 • Ondergrondse containers
 • Big bag Steen en Big Bag Alles
  De Big Bag heeft een inhoud van 1 m3. Er zijn twee soorten Big Bags: Big Bag Steen – alleen geschikt voor schoon puin en de Big Bag Alles – voor al uw bouw- en sloopafval.

Hoe huur ik een container?

Wilt u een van onze containers huren? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We kunnen de containers bijvoorbeeld volledig bestikkeren naar uw wensen in uw huisstijl. Bij de keuze voor een container houden we altijd rekening met de wettelijke verplichtingen voor het gescheiden inzamelen van afvalstoffen en voldoen we aan alle milieueisen.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over het huren van een container? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen.