Hoe kom ik in contact met Irado?

Heb je vragen of opmerkingen over de zakelijke dienstverlening van Irado? Wil je meer weten over wat Irado specifiek voor jouw bedrijf, (overheids)instelling of vereniging kan betekenen?
We helpen je graag!

Heb je vragen of opmerkingen over de planning van je container? Neem dan direct contact op met onze planning.

Offerte aanvragen

Wil je een offerte aanvragen voor een container voor je verschillende afvalstromen. Klik dan hier:

Veelgestelde vragen

Uw gescheiden ingezamelde afvalstromen kunt u schoon en netjes bewaren. Irado kan u helpen aan een geschikt opslagmiddel. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Neem contact met ons op:

contactformulier

 klantrelaties@irado.nl

  010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden u gratis verstrekt.

Team Zero wat hoort waar?

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Dan neemt een van onze adviseurs contact met u op om dit met u te bespreken.

Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt u de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. U kunt de afvalsoorten uit uw contract dus dagelijks aanbieden er is geen vast ophaaldag meer per afvalsoort.

Maakt u hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij u langs kunnen komen. Zet u de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om uw bedrijfsafval op te halen.

Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heeft u uw bedrijf buiten dit gebied en bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

Dat kan via dit contactformulier.

Op dit moment is Team Zero uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden.

Bent u klant in het winkelgebied van Schiedam Centrum, dan heeft u inmiddels informatie ontvangen.

  1. Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). U heeft geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
  2. Wilt u het de volgende dag laten ophalen, dan kunt u eenvoudig een ophaalafspraak maken.
  3. ‘s Ochtends zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
  4. onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Team Zero hoe werkt het2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de diensten van Team Zero van Irado. Op dit moment is Team Zero nog uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons,onze kinderen en kleinkinderen.

Afhankelijk van uw contract met Irado ontvangt u per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen bij uw op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar:

Team Zero wat hoort waar?

 

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.

 

Wat vervelend dat uw container niet is geleegd. Als u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, dan zorgen wij graag voor een oplossing.

We helpen u graag, laat uw verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

Uw container wordt tussen 8:00 en 17.00 uur ingezameld. Wilt u ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat uw container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neemt u dan op werkdagen contact met ons op.

Uw container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur voor u ingezameld. Als u zorgt dat uw container om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container voor u wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode u om efficiënt te sturen op uw kosten. U helpt het milieu én u bespaart op kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.

Tussen het moment van aanvragen van de pas en het versturen verstrijken ongeveer 10 – 15 werkdagen. Met bewijs van aanvraag heeft u gewoon toegang.

In principe heeft u uitsluitend toegang tot de milieustraat met de zakelijke milieupas. U kunt online een milieupas aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

Mocht u de milieustraat bezoeken zonder milieupas, neemt u dan het bewijs van de pasaanvraag mee.

 

Nee, je hebt met de milieupas uitsluitend toegang tot de milieustraat in Schiedam.

U kunt uitsluitend online een milieupas aanvragen.  Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

Aanvraagformulier zakelijke milieupas

Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

1e pas € 9,95
volgende pas* € 12,50

U kunt maximaal 5 milieupassen voor uw organisatie aanvragen.

De kosten voor het brengen van de verschillende rest- en grondstofstromen vindt u hier.

Voor de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen wordt afvalstoffenheffing in rekening gebracht door de gemeente Schiedam. Inwoners van Schiedam hebben daarom recht op toegang tot de milieustraat. Indien andere partijen, zoals bedrijven en niet-inwoners, gebruik van de milieustraat in Schiedam moeten zij hiervoor betalen. Om dit beter in de gaten te kunnen houden is de milieustraat uitsluitend toegankelijk met een pas.

Contactformulier zakelijk

Contact

06-14459186

klantrelaties@irado.nl

010-631 5060 ma t/m vrij: 8.30 – 16.00

Postadres van Irado

Postbus 58
3100 AB Schiedam

Irado zakelijk op social media

Op de onderstaande social media kanalen helpen we u met afvalvrij ondernemen.

Twitter

Linkedin

Facebook

Instagram