Hoe krijg ik mijn organisatie afvalvrij?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval.

Met een afvalbeheersplan maken we reststromen inzichtelijk, zodat ze kunnen worden ingezet als grondstof. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam een afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging. Bovendien helpt onze methode om efficiënt te sturen op kosten. U helpt het milieu én bespaart kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan.

Wat kan Irado voor mij betekenen?

Onze afvaladviseurs zijn specialisten die meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van kosten uit het oog te verliezen. Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we preventie, hergebruik en recycling in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste inzamelmiddelen bij u op locatie die we volgens afspraak komen legen. Met regelmatige afvalrapportages bewaken we de afspraken uit het afvalbeheersplan en of deze eventueel (tijdelijk) herzien moeten worden

Ik wil meer informatie

Heeft u nog vragen over uw afvalvrije organisatie? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.