Zo maak je jouw bedrijf afvalvrij

Ben jij betrokken bij je omgeving en durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Wil je als duurzame ondernemer echt succesvol zijn, nu en in de toekomst? Maak dan je bedrijf afvalvrij!

Afvalbeheersplan

Met een afvalbeheersplan maken we reststromen inzichtelijk, zodat ze kunnen worden ingezet als grondstof. Zo krijg je makkelijk, snel, voordelig en duurzaam een afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging. Bovendien helpt onze methode om efficiënt te sturen op kosten. Je helpt het milieu én bespaart kosten. Heb je interesse in een afvalbeheersplan voor jouw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan.

Whitepaper afvalvrij ondernemen

Ben je nieuwsgierig hoe Irado je kan helpen om makkelijk, snel en duurzaam afvalvrij te worden? Vraag dan onze whitepaper aan voor meer tips & tricks hoe je afvalvrij , circulair en grondstofrijk kunt ondernemen.

Wat kan Irado voor mij betekenen?

Onze afvaladviseurs zijn specialisten die meedenken en jouw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van kosten uit het oog te verliezen. Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we preventie, hergebruik en recycling in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste inzamelmiddelen bij je op locatie die we volgens afspraak komen legen. Met regelmatige afvalrapportages bewaken we de afspraken uit het afvalbeheersplan en of deze eventueel (tijdelijk) herzien moeten worden

Ik wil meer informatie

Heb je nog vragen over je afvalvrije organisatie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.