Hoe krijg ik mijn organisatie afvalvrij?

Ben jij betrokken bij je omgeving en durf jij verantwoordelijkheid te nemen? Wil je als duurzame ondernemer echt succesvol zijn, nu en in de toekomst? Maak dan je bedrijf afvalvrij! Zodat je tot wel 80% van je restafval kunt reduceren en ook flink op je kosten kan besparen.

Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado je met voorkomen, scheiden en hergebruiken van je afval. Met het afvalbeheersplan maken we reststromen inzichtelijk, zodat ze kunnen worden ingezet als grondstof. Zo krijg je makkelijk, snel, voordelig en duurzaam een afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging. Bovendien helpt onze methode om efficiënt te sturen op kosten. Je helpt het milieu én bespaart kosten. Afvalvrij is ook bekend als Zero waste. Wil je weten hoe jij makkelijk, snel en voordelig afvalvrij kunt gaan werken? Download de Whitepaper Afvalvrij.

Jouw bedrijf snel afvalvrij met Team Zero

Hulp nodig om jouw bedrijf afvalvrij te krijgen en te houden? Met Team Zero zamelen wij bedrijfsafval in, dit doen wij op een duurzame en veilige manier met grote flexibiliteit voor jou als ondernemer. Voordelig en snel, van maandag t/m vrijdag rijden wij geheel elektrisch rond om gescheiden bedrijfsafval in te zamelen.
‘On demand’ dus, wanneer bij jou de behoefte er is.

Wat kan Irado voor mij betekenen?

Onze afvaladviseurs zijn specialisten die meedenken en je specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van kosten uit het oog te verliezen. Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we preventie, hergebruik en recycling in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste inzamelmiddelen bij je op locatie die we volgens afspraak komen legen. Met regelmatige afvalrapportages bewaken we de afspraken uit het afvalbeheersplan en of deze eventueel (tijdelijk) herzien moeten worden.Meer weten over een afvalvrije organisatie

Heb je nog vragen over je afvalvrije organisatie? Of wil je een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.

logo mkb rotterdam irado partners