Last van ongedierte?

Ongedierte is een ramp voor uw bedrijf, vereniging, VVE, school of instelling. U kunt rekenen op Irado voor effectieve ongediertebestrijding en preventie.

Muizen, kakkerlakken, wespen, mieren of ratten zijn niet alleen een van de meest voorkomende plaagdieren die voor overlast zorgen. Ze tasten ook de goede naam en reputatie aan van uw bedrijf, school of instelling. U kunt rekenen op de ongediertebestrijders van Irado voor effectieve bestrijding en preventie van ongedierte. Als u last heeft van ongedierte is het belangrijk om snel in te grijpen.

Top 5 Ongedierte

Om u goed te kunnen helpen, is het belangrijk te weten van welk soort ongedierte u last heeft. Als u de dieren heeft gezien, is het makkelijk. Maar soms ervaart u alleen de overlast, zoals uitwerpselen en knaagschade. Weet u niet zeker met welk plaagdier u te maken heeft? Lees de beschrijvingen van de meest voorkomende soorten plaagdieren, en misschien herkent u uw plaagdier.

Ongedierte? Neem contact met ons op

Dat kan via dit formulier. Binnen 24 uur neemt onze plaagdierspecialist telefonisch contact met u op om te informeren naar de situatie en een afspraak te maken voor een bezoek. Tijdens het bezoekt onderzoekt onze plaagdierspecialist de situatie en doet een voorstel voor de bestrijding en preventie van het ongedierte.

Ongediertebestrijding het hele jaar door

Wilt u ook in de toekomst beschermd zijn tegen ongewenste plaagdieren? Dan is het mogelijk om een servicecontract af te sluiten. Volgens afspraak bezoekt onze plaagdierspecialist uw organisatie om een plan te maken voor bestrijding en preventie van het ongedierte. Zijn werkzaamheden op het gebied van ongediertepreventie en- bestrijding worden vastgelegd in een online logboek. U kunt dit op elk gewenst moment raadplegen.

Voordelen
  • binnen 24 uur geholpen
  • professionele bestrijding
  • gecertificeerd
  • 1e inspectie gratis
  • online logboek plaagdieren: 24/7

Professionele bestrijding

Irado is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven (NVPB), KAD en gecertificeerd door CPMV. We werken volgens IPM. De middelen die wij gebruiken zijn veilig voor uzelf, uw medewerkers, klanten en producten. Wij beschikken over verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen, die passen bij uw situatie. Tevens beschikken wij over gifvrije bestrijdingsmethoden.

De NVPB is de branchevereniging van en voor Plaagdiermanagement Bedrijven in Nederland. De NVPB behartigt de belangen van 50 bedrijven die, wat betreft uitvoerende werkzaamheden, gezamenlijk zo’n 90% van de Nederlandse markt vertegenwoordigen. De vereniging streeft naar een verhoging van de kwaliteit en verdere professionalisering van de gehele branche. Om hieraan bij te dragen is het Keurmerk Plaagdiermanagement ontwikkeld.

Stichting Kennis- en Adviescentrum Dierplagen (KAD) in Wageningen is hét landelijke kenniscentrum voor informatie, advies, opleidingen en onderzoek op het gebied van de preventie en bestrijding van plaagdieren.

Met Integrated Pest Management staan we garant voor verantwoorde, diervriendelijke bestrijdingsmethodes. De middelen die wij gebruiken zijn veilig. Wij beschikken over verschillende effectieve bestrijdingsmiddelen. Tevens beschikken wij over gifvrije bestrijdingsmethoden.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over ongediertebestrijding en -preventie bij uw bedrijf, vereniging, school of instelling? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact op met onze plaagdierspecialisten.