menu

Kan ik bij Irado terecht voor ongediertebestrijding?

Ongedierte is een ramp voor uw bedrijf, school of instelling. U kunt rekenen op Irado voor effectieve ongediertebestrijding en preventie.

Muizen, kakkerlakken, of duiven zorgen niet alleen voor veel overlast, ze tasten ook de goede naam en reputatie aan van uw bedrijf, school of instelling. U kunt rekenen op de ongediertebestrijders van Irado voor effectieve bestrijding en preventie van ongedierte.

Offerte aanvragen

Ik weet niet zeker van welk plaagdier ik last heb

Om u goed te kunnen helpen, is het belangrijk te weten van welk soort ongedierte u last heeft. Als u de dieren heeft gezien, is het makkelijk. Maar soms ervaart u alleen de overlast, zoals uitwerpselen en knaagschade. Weet u niet zeker met welk plaagdier u te maken heeft? Lees de beschrijvingen van de meest voorkomende soorten plaagdieren, en misschien herkent u uw plaagdier.

Wat kan ik doen om ongedierte te voorkomen?

Liever voorkomt u ongedierte. Dat kan al met een paar eenvoudige handelingen, zoals etensresten en afval goed opruimen, uw pand regelmatig te luchten en gaten en kieren te dichten.

Wat doet Irado voor mij?

Irado is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Plaagdiermanagement Bedrijven en staat garant voor verantwoorde, diervriendelijke bestrijdingsmethodes. Als u last heeft van ongedierte is het belangrijk om snel in te grijpen

Ik wil contact met een ongediertebestrijder

Vul daarvoor het formulier ongedierte in. Onze specialisten in ongediertebestrijding nemen vervolgens telefonisch contact met u op.

Ik wil inloggen op mijn digitale logboek plaagdierenbestrijding

U kunt op uw digitale omgeving inloggen via deze link.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over ongediertebestrijding en -preventie bij uw bedrijf, school of instelling? Of wilt u een offerte  aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen