menu

Team Zero: duurzaam, veilig en schoon bedrijfsafval inzamelen

Met Team Zero zamelt Irado op een nieuwe manier uw bedrijfsafval in: duurzamer, veiliger, schoner en met een grote flexibiliteit voor u als ondernemer. En dat tegen een gangbaar tarief.

Van maandag t/m vrijdag rijdt Irado met een compact, elektrisch voertuig van Team Zero door het winkelgebied  om gescheiden bedrijfsafval in te zamelen. Dat betekent dat u iedere dag de mogelijkheid heeft om uw afvalstromen in hanteerbare volumes bij ons aan te bieden. ‘On demand’ dus, wanneer bij ú de behoefte er is.

Hoe werkt het?

Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Wilt u het laten ophalen, dan kunt u eenvoudig (uiterlijk vóór 22.00 uur ‘s avonds) een ophaalafspraak inplannen. De ‘s ochtend zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar; onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

Ophaalafspraak inplannen »

Uw voordelen

 • 100% gemak: 5 dagen per week mogelijk
 • 100% elektrisch, dus 0% uitstoot: schonere lucht
 • Naar 0% restafval: uw bedrijf afvalvrij
 • Geen grote rolcontainer, maar kleine, hanteerbare inzamelmiddelen
 • Veiliger winkelgebied met minder grote vuilniswagens
 • Binnen het huidige contract, zonder extra kosten
 • Persoonlijk advies op maat van Team Zero

Veiliger en schoner bedrijfsafval inzamelen

Deze wijze van afval inzamelen is niet alleen veel duurzamer en flexibeler, maar biedt ook andere voordelen. Zo is het compacte, elektrische inzamelvoertuig verkeersveiliger dan een grote vuilniswagen. Bovendien behoren de rolcontainer en de kliko tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

Duurzaam ondernemen: 0% uitstoot, samen voor 0% restafval

Het gebruik van een elektrische inzamelvoertuig sluit aan bij onze ambitie om emissievrij, dus zonder CO2-uitstoot, afval in te zamelen. Met het scheiden van uw bedrijfsafval voorkomen we bovendien dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Zo werken we gezamenlijk toe naar 0% restafval en wordt uw onderneming wordt afvalvrij. En dát is uiteraard goed voor het milieu!

Contact?

Wilt u meer weten over Team Zero van Irado? Of heeft u vragen over het inzamelen van uw bedrijfsafval, duurzaam ondernemen of afvalvrij bedrijf? Neem dan contact op met een van onze adviseurs via dit formulier.

Let op: op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Binnenkort breiden we uit naar meer winkelgebieden. 

 

 

 

Veelgestelde vragen

 • Bedrijfsafval inzamelen door Team Zero

  Hoe kom ik in contact met Team Zero?

  Neem contact met ons op:

  contactformulier

   klantrelaties@irado.nl

    010-631 5060 (ma t/m vrij: 8.30 – 16.00 uur)

  Wat krijg ik in ruil voor mijn rolcontainer of kliko?

  De rolcontainer en de kliko behoren tot de verleden tijd, omdat u uw bedrijfsafval in kleinere, hanteerbare volumes inzamelt. Dat bespaart opslagruimte en levert ook een schoner straatbeeld op.

  Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). Deze inzamelmiddelen worden u gratis verstrekt.

  Ga ik meer betalen als ik meer bedrijfsafval aanbied?

  Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u meer afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Dan neemt een van onze adviseurs contact met u op om dit met u te bespreken.

  Ga ik minder betalen als ik minder bedrijfsafval aanbied?

  Hoeveel u kunt aanbieden hebben we vastgelegd in een inzamelovereenkomst. Blijkt inmiddels dat u minder afval aanbiedt dan is afgesproken in de overeenkomst? Neemt u dan contact op met een van onze adviseurs om de mogelijkheden te bespreken.

  Op welke dagen kan ik bedrijfsafval aanbieden voor Team Zero?

  U kunt u de verschillende soorten bedrijfsafval aanbieden van maandag tot en met vrijdag. U kunt de afvalsoorten uit uw contract dus dagelijks aanbieden er is geen vast ophaaldag meer per afvalsoort.

  Maakt u hiervoor wel eerst een ophaalreservering, dan weten wij wanneer we bij u langs kunnen komen. Zet u de afvalsoorten uiterlijk om 9.00 uur bij de voordeur klaar. Vanaf 9.00 uur komen wij langs om uw bedrijfsafval op te halen.

  Ik ben klant van Irado en wil ook gebruik maken van Team Zero, kan dat?​

  Op dit moment haalt Team Zero uitsluitend in Schiedam Centrum het bedrijfsafval op. Heeft u uw bedrijf buiten dit gebied en bent u geïnteresseerd in de dienstverlening van Team Zero, laat het ons weten.

  Dat kan via dit contactformulier.

  Ik ben klant van Irado, wat verandert er​ voor mij?

  Op dit moment (november 2020) is Team Zero uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden.

  Bent u klant in het winkelgebied van Schiedam Centrum, dan heeft u inmiddels informatie ontvangen.

  1. Om uw bedrijfsafval zo duurzaam mogelijk te kunnen verwerken, vragen wij u de afvalstromen vooraf te scheiden met kleinere inzamelmiddelen (zak, krat en/of emmer). U heeft geen grote rolcontainer of kliko meer nodig.
  2. Wilt u het de volgende dag laten ophalen, dan kunt u eenvoudig een ophaalafspraak maken.
  3. ‘s Ochtends zet u het gescheiden bedrijfsafval bij de voordeur voor 9.00 uur klaar.
  4. onze chauffeur van Team Zero komt het dan vanaf 9.00 uur ophalen.

  U kunt de informatie ook nog nalezen in deze flyer.

  Ik ben nog geen klant van Irado, kan ik ook gebruik maken van Team Zero?

  Natuurlijk kunt u ook gebruik maken van de diensten van Team Zero van Irado. Op dit moment (november 2020) is Team Zero nog uitsluitend actief in Schiedam Centrum. Op korte termijn volgt uitbreiding naar andere winkelgebieden. Neemt u voor meer informatie contact op met onze adviseurs via dit formulier.

  Waarom is afval scheiden zo belangrijk?

  Door afval te scheiden voorkomen we dat afval als restafval onnodig in de verbrandingsoven terechtkomt. Daardoor komen er minder CO2 en andere schadelijke stoffen vrij. En dat is goed voor het milieu, en dus voor ons,onze kinderen en kleinkinderen.

  Hoe kan ik afval scheiden in mijn bedrijf?

  Afhankelijk van uw contract met Irado ontvangt u per afvalsoort handige en handzame inzamelmiddelen. Team Zero haalt de afvalsoorten op weekdagen bij uw op. De volgende inzamelmiddelen zijn beschikbaar:

  Hoe wordt mijn bedrijf afvalvrij?

  Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.

  Meer informatie? Vraag het afvalbeheersplan aan »