menu

Voordelig, duurzaam en snel uw bedrijfsafval laten inzamelen?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval.

Uw bedrijf, school of instelling heeft specifieke afvalstromen die u zo efficiënt mogelijk wilt afvoeren op het moment dat het u uitkomt. En liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs, op verantwoorde wijze, snel en met persoonlijke service. U kunt rekenen op Irado.

Container nodig? Direct offerte aanvragen »

Waarvoor kan ik bij Irado terecht?

Irado heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met u meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. U kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval. Samen met u stellen we een afvalbeheersplan op. U kunt met uw bedrijfsafval ook terecht bij de milieustraten van Irado.

Hoe zamelt Irado mijn bedrijfsafval in?

Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we afvalsoorten, recyclemogelijkheden en ledigingfrequentie in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste container bij u op locatie die we volgens afspraak komen legen. Op basis van regelmatige afvalrapportages houden we bij of we de ledigingfrequentie en het aantal containers eventueel (tijdelijk) moeten herzien. Irado werkt volgens alle normen, wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid. Raadpleeg hiervoor ook de acceptatievoorwaarden.

Ik wil meer informatie

Heeft u nog vragen over bedrijfsafval? Of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op.  U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen naar klantrelaties@irado.nl.

Uw mening over Irado zakelijk

Met behulp van uw mening kunnen we onze dienstverlening doorlopend voor u verbeteren. Zo helpt u ons om de leukste inzamelaar van de regio te blijven. Wilt u ons helpen door uw mening te geven?  Het kost u maximaal 2 minuten.