Voordelig, duurzaam en snel bedrijfsafval laten inzamelen?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval.

Uw bedrijf, school of instelling heeft specifieke afvalstromen die u zo efficiënt mogelijk wilt afvoeren op het moment dat het u uitkomt. En liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs, op verantwoorde wijze, snel en met persoonlijke service. U kunt rekenen op Irado!

Waar laat ik mijn bedrijfsafval?

Voor het afvoeren van uw afval door Irado bieden wij verschillende mogelijkheden:

  1. U kunt het bedrijfsafval afval zelf brengen naar de milieustraat van Irado en/of
  2. U kunt een container op maat huren die we op locatie komen legen.
  3. U kunt het duurzaam laten ophalen door Team Zero

Onze afvaladviseurs denken graag met u mee met uw specifieke wensen als uitgangspunt, zodat we advies kunnen geven over afvalsoorten, recyclemogelijkheden en ledigingfrequentie.

Wat kan ik aanbieden als bedrijfsafval?

En met welke acceptatievoorwaarden dient u rekening te houden?

Ik wil meer informatie

Heeft u nog vragen over bedrijfsafval? Neem dan contact met ons op.

Irado heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met u meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. U kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval: samen stellen we een afvalbeheersplan op. U kunt met uw bedrijfsafval ook terecht bij de milieustraten van Irado.

Veelgestelde vragen

Wat vervelend dat uw container niet is geleegd. Als u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, dan zorgen wij graag voor een oplossing.

We helpen u graag, laat uw verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

Uw container  wordt tussen 8:00 en 17.00 uur ingezameld. Wilt u ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat uw container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neemt u dan op werkdagen contact met ons op.

Uw container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur voor u ingezameld. Als u zorgt dat uw container om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container voor u wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode u om efficiënt te sturen op uw kosten. U helpt het milieu én u bespaart op kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.