Kan ik bij Irado terecht met mijn bedrijfsafval?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval.

Uw bedrijf, school of instelling heeft specifieke afvalstromen die u zo efficiënt mogelijk wilt afvoeren op het moment dat het u uitkomt. En liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs en op verantwoorde wijze. U kunt rekenen op Irado.

Offerte aanvragen

Waarvoor kan ik bij Irado terecht?

Irado heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met u meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. U kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval.

Hoe zamelt Irado mijn bedrijfsafval in?

Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we afvalsoorten, recyclemogelijkheden en ledigingfrequentie in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste container bij u op locatie die we volgens afspraak komen legen. Op basis van regelmatige afvalrapportages houden we bij of we de ledigingfrequentie en het aantal containers eventueel (tijdelijk) moeten herzien. Irado werkt volgens alle normen, wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid. Raadpleeg hiervoor ook de acceptatievoorwaarden.

Kan ik met mijn bedrijfsafval ook terecht bij een milieustraat?

U kunt met uw bedrijfsafval terecht bij het milieustraat van Irado. Deze zijn gevestigd in de gemeenten Schiedam, Vlaardingen . U kunt bij deze milieustraten desgewenst op rekening betalen.

Ik wil meer informatie

Heeft u nog vragen over bedrijfsafval? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mail