Voordelig, duurzaam en snel bedrijfsafval laten inzamelen?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval. Wij bieden voordelige, duurzame en snelle oplossingen voor de inzameling en verwerking van jouw bedrijfsafval. Bekijk wat we voor jou kunnen betekenen! Ontdek vandaag nog hoe Irado je kan helpen in het beheer van je afvalstromen en hoe dit kan bijdragen aan een groenere en efficiëntere toekomst voor jouw organisatie.

Je bedrijf, school of instelling heeft specifieke afvalstromen die je zo efficiënt mogelijk wilt afvoeren op het moment dat het jou uitkomt. En liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs, op verantwoorde wijze, snel en met persoonlijke service. Je kunt rekenen op Irado.

Waar laat ik mijn bedrijfsafval en hoe vraag ik een container aan voor bedrijfsafval?

Voor het afvoeren van afval door Irado bieden wij verschillende mogelijkheden:

  1. Je kunt het bedrijfsafval afval zelf brengen naar de milieustraat van Irado en/of
  2. Je kunt een container op maat huren die we op locatie komen legen.
  3. Je kunt het duurzaam laten ophalen door Team Zero

Onze afvaladviseurs denken graag met je mee met jouw specifieke wensen als uitgangspunt, zodat we advies kunnen geven over afvalsoorten, recyclemogelijkheden en ledigingfrequentie.

Wat kan ik aanbieden als bedrijfsafval?

Er zijn verschillende soorten bedrijfsafval, zoals glas, grofvuil en bouw- en sloopafval. Maar mag je al deze soorten laten afvoeren door Irado? En met welke acceptatievoorwaarden dien je rekening te houden?

Ik wil meer informatie

Heb je nog vragen over bedrijfsafval? Neem dan contact met ons op.

Irado heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met je meedenken en jouw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. Je kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval: samen stellen we een afvalbeheersplan op. Je kunt met je bedrijfsafval ook terecht bij de milieustraten van Irado.

Meer lezen over bedrijfsafval?

Veelgestelde vragen

Lees hier alles over de afmetingen van de containers.

Tijdens de feestdagen haalt Irado geen bedrijfsafval op. De inzameling verschuift naar een andere datum.  De milieustraten zijn dan ook gesloten. Raadpleeg dit overzicht voor de actuele inzameldata tijdens de feestdagen:

Wijzigingen inzameling bedrijfsafval tijdens feestdagen »

Wat vervelend dat de container niet is geleegd. Is het voor 17:00 op de inzamel dag? Wacht dan af tot je container wordt geledigd. Is het na 17:00 op je inzamel dag? Maak dan een melding, dan zorgen wij dat je container uiterlijk de volgende werkdag alsnog voor je wordt geledigd.

We helpen je graag, laat een verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

De container wordt tussen 8:00 en 17.00 uur geleegd. Wil je ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat de container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neem dan op werkdagen contact met ons op.

De container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur geleegd. Als je zorgt dat de container uiterlijk om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we je met voorkomen, scheiden en hergebruiken bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en je een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode je om efficiënt te sturen op kosten. Je helpt het milieu én je bespaart op kosten. Heb je interesse in een afvalbeheersplan voor jouw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.

mkb partner