Voordelig, duurzaam en snel bedrijfsafval laten inzamelen?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen bij het inzamelen en verwerken van (specifiek) bedrijfsafval.

Je bedrijf, school of instelling heeft specifieke afvalstromen die je zo efficiënt mogelijk wilt afvoeren op het moment dat het jou uitkomt. En liefst tegen een zo scherp mogelijke prijs, op verantwoorde wijze, snel en met persoonlijke service. Je kunt rekenen op Irado!

Waar laat ik mijn bedrijfsafval?

Voor het afvoeren van afval door Irado bieden wij verschillende mogelijkheden:

  1. Je kunt het bedrijfsafval afval zelf brengen naar de milieustraat van Irado en/of
  2. Je kunt een container op maat huren die we op locatie komen legen.
  3. Je kunt het duurzaam laten ophalen door Team Zero

Onze afvaladviseurs denken graag met je mee met jouw specifieke wensen als uitgangspunt, zodat we advies kunnen geven over afvalsoorten, recyclemogelijkheden en ledigingfrequentie.

Wat kan ik aanbieden als bedrijfsafval?

En met welke acceptatievoorwaarden dien je rekening te houden?

Ik wil meer informatie

Heb je nog vragen over bedrijfsafval? Neem dan contact met ons op.

Irado heeft in de loop der jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met je meedenken en jouw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. Je kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval: samen stellen we een afvalbeheersplan op. Je kunt met je bedrijfsafval ook terecht bij de milieustraten van Irado.

Veelgestelde vragen

Wat vervelend dat uw container niet is geleegd. Als u uw gegevens achterlaat op het contactformulier, dan zorgen wij graag voor een oplossing.

We helpen u graag, laat uw verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

Uw container  wordt tussen 8:00 en 17.00 uur ingezameld. Wilt u ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat uw container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neemt u dan op werkdagen contact met ons op.

Uw container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur voor u ingezameld. Als u zorgt dat uw container om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container voor u wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode u om efficiënt te sturen op uw kosten. U helpt het milieu én u bespaart op kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.