Zakelijke milieupas in Schiedam

De milieustraat van Irado in Schiedam is uitsluitend toegankelijk met een milieupas. Nog geen milieupas? Vraag er direct een aan.

Om bedrijfsafval te kunnen wegbrengen naar de milieustraat in Schiedam is altijd een zakelijke milieupas nodig.

Milieupas aanvragen

Je kunt de pas uitsluitend online aanvragen. Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Je kunt maximaal 5 passen aanvragen. Meer passen nodig? Neem dan contact met ons op.

Kosten

Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.
De kosten per pas zijn: € 12,00

Afval wegbrengen naar de milieustraat

Wist je dat 80% van het bedrijfsafval bestaat uit herbruikbare grondstoffen? Als je deze grondstoffen gescheiden aanbiedt bij de milieustraat in Schiedam, kan een groot deel hergebruikt worden. Voor elke afvalsoort staan er bij de milieustraat containers. Wij raden aan om je afval voor het brengen te sorteren. Eenmaal ingeleverd, sorteren onze medewerkers het afval verder waarna het verantwoord wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Zakelijke milieupas milieustraat in Schiedam

Ik wil meer informatie

Heb je nog vragen over bedrijfsafval, de milieupas en de milieustraat? Neem dan contact met ons op.

Veelgestelde vragen

Tussen het moment van aanvragen van de pas en het versturen verstrijken ongeveer 10 – 15 werkdagen.

Je hebt uitsluitend toegang tot de milieustraat met de zakelijke milieupas. Je kunt online een milieupas aanvragen. Hieraan zijn kosten verbonden.

 

 

Nee, je hebt met de milieupas uitsluitend toegang tot de milieustraat in Schiedam.

Je kunt uitsluitend online een milieupas aanvragen.  Op de milieustraat worden door de medewerkers geen passen verstrekt. Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden.

Aan de zakelijke milieupas zijn kosten verbonden. De kosten voor het brengen van de verschillende rest- en grondstofstromen vind je hier.

Voor de inzameling en verwerking van afval en grondstoffen wordt afvalstoffenheffing in rekening gebracht door de gemeente Schiedam. Inwoners van Schiedam hebben daarom recht op toegang tot de milieustraat. Indien andere partijen, zoals bedrijven en niet-inwoners, gebruik van de milieustraat in Schiedam moeten zij hiervoor betalen. Om dit beter in de gaten te kunnen houden is de milieustraat uitsluitend toegankelijk met een pas.