Milieupas voor bedrijven

Bedrijven die de milieustraat in Schiedam of Capelle aan den IJssel bezoeken hebben een milieupas voor bedrijven nodig. Bedrijven die reinigingsrecht betalen kunnen een ‘Milieupas voor bedrijven’ aanvragen om gebruik te maken van de ondergrondse restafvalcontainers Schiedam of Vlaardingen.

Met milieupas naar de milieustraat in Capelle en Schiedam

Om bedrijfsafval te kunnen wegbrengen naar de milieustraat is altijd een ‘Milieupas voor bedrijven’ nodig. Je betaalt € 9,95 voor de aanschaf van deze pas.

Bedrijven moeten vanaf 1 september 2022 betalen als ze afval aanbieden bij de milieustraat. Je hebt dan altijd een milieupas voor bedrijven nodig. Bij het bestellen van deze milieupas ben je automatisch geregistreerd.

Bestel je zakelijke milieupas hier. Je betaalt € 9,95 voor de aanschaf van deze pas.

Bedrijven moeten betalen als ze afval aanbieden bij de milieustraat. Je hebt dan altijd een milieupas voor bedrijven nodig. Bij het bestellen van deze milieupas ben je automatisch geregistreerd.

Bestel je zakelijke milieupas hier. Je betaalt € 9,95 voor de aanschaf van deze pas.

Wist je dat 80% van het bedrijfsafval bestaat uit herbruikbare grondstoffen? Als je deze grondstoffen gescheiden aanbiedt bij de milieustraat, kan een groot deel hergebruikt worden. Voor elke afvalsoort staan er bij de milieustraat containers. Wij raden aan om je afval voor het brengen te sorteren. Eenmaal ingeleverd, sorteren onze medewerkers het afval verder waarna het verantwoord wordt verwerkt en geschikt gemaakt voor hergebruik.

Met milieupas naar de restafvalcontainer in Vlaardingen en Schiedam

Bedrijven in Schiedam en Vlaardingen die reinigingsrecht betalen hebben recht op één afvalpas op het bedrijfsadres om het restafval weg te gooien in de restafvalcontainer. Betaal je nog geen reinigingsrecht? Zodra je de milieupas voor bedrijven bestelt word je direct aangemeld bij de Regionale Belasting Groep. Je betaalt € 9,95 voor de aanschaf van je pas. De afrekening voor het afvoeren van je bedrijfsafval ontvang je in de vorm van een belastingaanslag van de Regionale Belasting Groep. Bekijk hier de voorwaarden en kosten van afvoeren van je bedrijfsafval via het reinigingsrecht.  

Wist je dat?

Betaal je nog geen reinigingsrecht? Zodra je de milieupas voor bedrijven bestelt word je direct aangemeld bij de Regionale Belasting Groep.

Bestel hier je milieupas voor bedrijven

Meer informatie