Hoe kom ik in contact over de planning van mijn container?

Heb je vragen of opmerkingen over de planning van je container? We helpen je graag!

Wil je meer weten over wat Irado specifiek voor jouw bedrijf, (overheids)instelling of vereniging kan betekenen? Neem dan direct contact op met onze adviseurs.

Veelgestelde vragen

Lees hier alles over de afmetingen van de containers.

Tijdens de feestdagen haalt Irado geen bedrijfsafval op. De inzameling verschuift naar een andere datum.  De milieustraten zijn dan ook gesloten. Raadpleeg dit overzicht voor de actuele inzameldata tijdens de feestdagen:

Wijzigingen inzameling bedrijfsafval tijdens feestdagen »

Wat vervelend dat de container niet is geleegd. Is het voor 17:00 op de inzamel dag? Wacht dan af tot je container wordt geledigd. Is het na 17:00 op je inzamel dag? Maak dan een melding, dan zorgen wij dat je container uiterlijk de volgende werkdag alsnog voor je wordt geledigd.

We helpen je graag, laat een verzoek achter op het contactformulier dan zorgen wij voor de rest.

De container wordt tussen 8:00 en 17.00 uur geleegd. Wil je ervoor zorgen dat de container voor deze tijd staat aangeboden aan de doorgaande weg, dan zorgen wij dat de container wordt geleegd.  Mocht dat onverhoopt niet zo zijn, neem dan op werkdagen contact met ons op.

De container wordt tussen 8:00 en 17:00 uur geleegd. Als je zorgt dat de container uiterlijk om 8:00 uur is aangeboden, zorgen wij dat de container wordt geleegd.

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpen we je met voorkomen, scheiden en hergebruiken bedrijfsafval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en je een afvalvrije organisatie krijgt. Bovendien helpt onze methode je om efficiënt te sturen op kosten. Je helpt het milieu én je bespaart op kosten. Heb je interesse in een afvalbeheersplan voor jouw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan of ontvang direct een offerte.

Contact

transport@irado.nl

010-631 5060 (keuze 2) ma t/m vrij: 8.30 – 16.00