menu

Waarvoor kan ik terecht bij Irado?

Irado verzorgt in Schiedam, Vlaardingen, Capelle aan den IJssel en Rozenburg de afvalinzameling en biedt diverse onderhoudsdiensten waaronder groenonderhoud- en reinigingswerkzaamheden en gladheidbestrijding.

U kent Irado waarschijnlijk van de afvalinzameling. Wekelijks komen we bij u langs om al uw huishoudelijk afval op te halen. En via Afval Apart Punten, milieuparken en de milieustraat zorgen we ervoor dat de gescheiden afvalstromen zoals kunststof, glas, oud papier en karton en textiel goed worden verwerkt.

Afhankelijk van de gemeente waar u woont, verzorgen we ook de openbare ruimte en kunt u bij ons terecht voor ongediertebestrijding, gratis strooizout en informatie over afvalscheiding.

Ik heb een vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Onze klantenservice is tevens bereikbaar via info@irado.nl of telefoonnummer 010-262 1000.

Ik woon in Capelle aan den IJssel

Let op! Woont u in Capelle? Dan geeft u meldingen en klachten over de openbare ruimte door aan de gemeente Capelle, telefoon 14010.

Ik woon in Schiedam

Let op! Woont u in Schiedam? Dan geeft u meldingen en klachten over de openbare ruimte door aan de gemeente Schiedam, telefoon 14010.