menu

Hoe krijg ik mijn organisatie afvalvrij?

Irado helpt bedrijven, scholen en instellingen naar een afvalvrije organisatie. Met een uniek afvalbeheersplan op maat helpt Irado u met voorkomen, scheiden en hergebruiken van uw afval. Zodat reststromen kunnen worden ingezet als grondstof en u een afvalvrije organisatie krijgt. Zo krijgt u makkelijk, snel, voordelig en duurzaam uw afvalvrij bedrijf, afvalvrije school of afvalvrije vereniging.

Bovendien helpt onze methode om efficiënt te sturen op uw kosten. U helpt het milieu én u bespaart kosten. Heeft u interesse in een afvalbeheersplan voor uw organisatie? Vraag dan het afvalbeheersplan aan.

Meer informatie? Vraag het afvalbeheersplan aan

Of vraag direct een offerte aan

Wat kan Irado voor mij betekenen?

Onze afvaladviseurs zijn specialisten die met u meedenken en uw specifieke wensen als uitgangspunt nemen. Zonder het belang van de kosten uit het oog te verliezen. Na een intakegesprek maken we een afvalbeheersplan op maat waarin we preventie, hergebruik en recycling in kaart brengen. Vervolgens plaatsen we de gewenste inzamelmiddelen bij u op locatie die we volgens afspraak komen legen.

Lees verder: Tips voor een afvalvrije organisatie

Met regelmatige afvalrapportages bewaken we de afspraken uit het afvalbeheersplan en of deze eventueel (tijdelijk) herzien moeten worden. Irado werkt volgens alle normen, wet- en regelgeving op het gebied van kwaliteit, milieu, arbo en veiligheid. Raadpleeg hiervoor ook de acceptatierichtlijnen.

 

Ik wil meer informatie

Heeft u nog vragen over uw afvalvrije organisatie? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen naar klantrelaties@irado.nl.