Let op
De informatie die u bekijkt is niet voor uw gemeente bedoeld

Afvalwijzer Capelle aan den IJssel

Je kunt hier de afvalwijzer van Capelle aan den IJssel raadplegen.

Wil je een exemplaar thuis ontvangen, vul dan onderstaand formulier in.

Update

Sinds de uitgave van deze Afvalwijzer (uitgave 2018) zijn enkele inhoudelijke wijzigingen van toepassing op de informatie.

Theezakjes (met plastic), koffiepads en kattenbakkorrels horen niet bij gft maar bij restafval.

In Capelle wordt geen aparte snoeiroute gereden in het voor- en najaar. Je kunt je grof snoeiafval het hele jaar laten ophalen op elke laatste maandag van de maand. Maak hiervoor een grofvuilafspraak via onze website of de Irado-app. Je kunt grof tuinafval ook zelf inleveren bij de milieustraat.

Irado haalt je grof huishoudelijk afval op, inclusief oud ijzer, en elektrische apparaten, zoals wasmachines, koelkasten en televisies. Zet grofvuil niet zo maar op straat. Maak altijd eerst een ophaalafspraak via de website of Irado-app. Bouw- en sloopafval en puin en steen en ook bijvoorbeeld gipsplaten zijn geen grofvuil. Irado haalt het dan ook niet op. Breng deze zelf naar de milieustraat. Bijvoorbeeld met de gratis leenaanhanger

Als inwoner van Capelle kun je de meeste soorten grofvuil gratis brengen. Uitzondering zijn autobanden. Per autoband inclusief velg zijn de kosten €10,00.  Bedrijven betalen wel kosten voor het aanbieden van grofvuil. De tarieven worden jaarlijks aangepast.

De milieustraat beschikt over een gratis aanhanger die je gedurende twee uur gratis kunt lenen. Je dient deze wel vooraf te reserveren.

Aanvraagformulier Afvalwijzer Capelle aan den IJssel

  • Ik ontvang graag een Afvalwijzer Capelle aan den IJssel op onderstaand adres: