menu

Kan Irado graffiti van mijn pand verwijderen?

Graffiti op uw bedrijfspand? Irado zorgt voor professionele en milieuvriendelijke graffitiverwijdering van uw bedrijfspand.

Heeft u last van graffiti op gebouwen van uw bedrijf, school of instelling? Dan wilt u dat het zo snel en effectief mogelijk verwijderd wordt zonder schade aan uw pand. U kunt rekenen op Irado voor een snelle en milieuvriendelijke oplossing.

Offerte aanvragen

Hoe verwijdert Irado graffiti?

Afhankelijk van de ondergrond, grootte en soort graffiti bepalen onze specialistische reinigers wat de beste manier is. We werken in ieder geval altijd zo verantwoord mogelijk, zonder uw gevel aan te tasten en met oog voor het milieu.

Hoe huur ik Irado in?

Irado verwijdert graffiti op projectbasis en op contractbasis. Kiest u voor projectbasis dan huurt u ons eenmalig in voor het verwijderen van graffiti. Heeft u vaker last van graffiti, dan kunt u ons inhuren op contractbasis. Wij garanderen dan de representatieve uitstraling van uw pand tegen een vaste prijs. We controleren uw gebouw(en) regelmatig en nieuwe graffiti wordt zo snel mogelijk verwijderd.

Kan ik graffiti ook voorkomen?

Graffiti kunt u niet altijd voorkomen. Zelfs als u de toegangswegen tot uw terrein helemaal afsluit, zien graffitimakers nog kans uw gevel te bekladden. U kunt wel schade aan uw gebouw voorkomen. Irado brengt hiervoor een speciale coating aan op uw gevel. Deze beschermende laag is geschikt voor elke ondergrond, van baksteen tot marmer, en kan transparant geleverd worden en in elke gewenste RAL-kleur.

Ik wil meer informatie

Heeft u vragen over onze dienstverlening aan bedrijven, scholen en instellingen? Of wilt u een offerte aanvragen? Vul dan het contactformulier in. U kunt Irado ook bellen 010 – 631 5060 of mailen